Vind hier uw camping
Toon alles

Evenementen in de Provincie Gelderland 2017


Oud Veluwse Markt 12 - 19 - 26 juli / 2 - 9 - 16 Augustus


De Oud Veluwse Markt is ruim 45 jaar geleden ontstaan, vandaag de dag is er nog niet veel veranderd.
Uniek zijn de houten kramen en de vele klederdrachten die gedragen worden, de markt (die u geen braderie mag noemen) kent een groot aantal standhouders. U zult niet vaak hetzelfde tegenkomen.


Meer informatie en programma >Oud Veluwse Markt<

-


102de Vierdaagse van 17-20 juli 2018

De Vierdaagse is een meerdaagse wandelprestatietocht waaraan jaarlijks tienduizenden wandelaars deelnemen. Vanuit heel de wereld komen zij naar Nijmegen om vier dagen te wandelen in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving. Na vier dagen wandelen wacht de wandelaar een glorieuze intocht over de Via Gladiola om daarna het welverdiende Vierdaagsekruis in ontvangst te nemen.

Meer informatie "VIERDAAGSE NIJMEGEN"

-


FRUITCORSO - TIEL (15 september 2018)

Het programma is bekend! Het Fruitcorso zelf is altijd een spectaculair weekend, maar rondom het Fruitcorso heen worden er nog meer fruitige festiviteiten georganiseerd, die ook zeker een bezoek waard zijn!

Op zaterdag 15 september trekt de stoet langs het historische centrum van Tiel en het oude stadsplantsoen Kalverbos. Hier wordt na de optocht ook het tentoonstellingsterrein ingericht, waar de regionale kunstmanifestatie Fruit Adventure Rivierenland plaatsvindt.

Tijdens de expositiedagen op 15, 16 en 17 september kun je op je gemak de corsowagens bekijken, maar ook de Fruitcorsofair bezoeken met gezellige terrassen!

Meer informatie > FruitCorso Tiel <

-

Met deze pagina proberen wij u te informeren over de jaarlijks terugkerende evenementen in de provincie Gelderland. Aanvullende informatie is welkom! Bent u organisator van een evenement klik dan HIER om dit aan te melden. Na goedkeuring van de webmaster zal uw evenement geplaatst worden.