Vind hier uw camping
Toon alles
campings
campings
campings
Campings
Campings
Vakantiepark Het Lierderholt
Spoekweg 49
7361 TM
Beekbergen
055-5061458

De ligging
Vakantiepark Het Lierderholt is gelegen tussen Hoenderloo en Beekbergen op de Veluwe en bevindt zich midden in het Lierderbos.

De faciliteiten 
Spetteren, glijden en spartelen. Vakantiepark Het Lierderholt beschikt over een verwarmd buitenbad (geopend van mei tot september) met peutergedeelte. Sportievelingen kunnen zicht uitleven op de tennisbaan of laat gezellig het balletje rollen op de midgetgolfbaan.

Voor de kinderen zijn er wel 15 speeltuintjes en een grote airtrampoline. Ook zijn er diverse sport- en spelvelden, zoals een beachvolleybalveld, voetbalveld en een pannakooi. In alle schoolvakanties (m.u.v. de krokus-en kerstvakantie) is er een uitgebreid recreatieprogramma, voor groot en klein.

Eten en drinken
Voor de lekkere trek kunt u terecht in Eeterij De Lierderhoeve, waar zich een restaurant met patio en een snackbar, de Friterie, bevindt. In het café en in Grand Café No
49 schenken ze u graag een drankje of een beker warme chocomel met slagroom in na een lange wandeling of fietstocht.

De omgeving 
Ontdek de mooiste plekjes van de Veluwe, middels een wandel- of fietsroute. In alle seizoenen van het jaar is het hier heerlijk. In Hoenderloo vindt u één van de ingangen van het Nationale Park De Hoge Veluwe.

 

Aanrader: maak een wandeling met een natuurgids. Een keer per week kunt u eropuit trekken met onze eigen gids. U kunt zich hiervoor aanmelden bij de receptie.

 

Vanaf Vakantiepark het Lierderholt brengt u gemakkelijk een bezoek aan de Apenheul of Pretpark Juliana toren in Apeldoorn of BurgersZoo in Arnhem. Kortom, bent u op zoek naar rust en ruimte, dan bent u bij Vakantiepark het Lierderholt aan het juiste adres!

 

MEER LEZEN OVER CAMPING HET LIERDERHOLT

Veluwe
Speeltuin
Horeca
In/nabij bos
Familie camping
Wandelen en fietsen
Jaarplaatsen
Seizoensplaatsen
Campers
Recreatieprogramma
Vakantieplaatsen
Er zijn geen arrangementen